La teva agència de traducció ja és aquí.

Traductor jurat a Barcelona i Sabadell

Busques a un traductor tècnic?Necessites una traducció jurada? Doncs ets al lloc correcte! En Eikatrad som traductors i intèrprets professionals, tècnics i jurats.
Els nostres traductors i col·laboradors són nadius de l’idioma a què tradueixen. Si necessites una traducció de qualitat a bon preu, no ho dubtis, sol·licita un pressupost o posa’t en contacte amb nosaltres.

Els nostres serveis

book.png

Traducció Jurada

La traducció jurada és una traducció realitzada per un traductor acreditat pel Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació (MAEC). Aquest tipus de traduccions, que sempre han de presentar-se en format paper, han d’estar realitzades i segellades per un traductor jurat. El segell del traductor jurat dona validesa legal al document traduït, donant fe que el que s’ha traduït és una traducció fidel i completa del document original.

FILING-DOCUMENTS.png

La traducció simple és una de les traduccions més sol•licitades a Eikatrad, i encara que sigui simple, és necessària.

La traducció simple és una de les traduccions més sol•licitades a Eikatrad, i encara que sigui simple, és necessària. Moltes vegades els documents han de ser processats de manera ràpida i segura, i és important que aquestes traduccions tinguin la garantia d’una empresa seriosa i responsable, com ho és Eikatrad. Es fan servir principalment de manera informativa i amb caràcter informal. És una feina realitzada amb gran rapidesa i no per això perd la formalitat que el lliurament d’aquest tipus de document requereix. Normalment són traduccions que es fan amb la finalitat d’entendre o explicar alguna informació important que es trobi en un idioma diferent. A Eikatrad treballem amb el termini estimat al pressupost aprovat i sota els mateixos estàndards de qualitat d’una traducció tècnica o jurada.

GLOBAL-BUSINESS.png

Traducció Tècnica

La traducció tècnica permet comercialitzar els productes i serveis d’una marca o empresa en l’idioma dels clients als quals es vol dirigir el màrqueting, la publicitat, la informació i els negocis d’aquesta organització. Ajuda a augmentar la confiança, repercutint en les vendes i en els beneficis econòmics del negoci. Cada vegada són més els documents que es sol•liciten sota la modalitat de traducció tècnica, perquè no és només tenir coneixements de l’idioma al qual es desitja traduir, sinó que el traductor també ha de ser especialista en l’àrea en la qual està desenvolupament la traducció. Normalment són documents de caràcter financer, administratiu, publicitari o informatiu. Una traducció tècnica i responsable com les que realitzem a Eikatrad, garanteix l’èxit en l’objectiu de la informació que té la documentació.

Quin tipus de traducció necessites?

Donem servei de traducció, traducció jurada i interpretació. Truca ara i demana el teu pressupost de traducció sense cap compromís.

L’avantatge de comptar amb un Gestor de Projectes

A Eikatrad assignem un Gestor de Projectes per a cada client, així garantim un tracte més personalitzat i aconseguim satisfer les preferències i necessitats concretes de cada projecte:

Especialistes en interpretació

Comptem amb intèrprets nadius, experimentats en diferents sectors. Tenim experiència en reunions, conferències, acompanyaments personalitzats, etc. També comptem amb intèrprets jurats, especialitzats en qualsevol tipus d’interpretació legal, ja sigui dins l’àmbit empresarial (acords, contractes, etc.) com judicial (judicis, arbitratge, entrevistes judicials, etc.).

Experts en revisió i correcció de documents

En Eikatrad, agència de traducció tècnica, comercial i traducció jurada a Barcelona, Som experts en la revisió/correcció de tot tipus de documents, pàgines web, catàlegs, etc. Corregim qualsevol idioma i adaptem qualsevol text perquè el resultat final sigui el mes adequat per al país de destí al qual va dirigida la documentació. A vegades, no només és necessària una correcció gramatical sinó també una correcció d’estil que farà que els textos tinguin el sentit correcte per a l’usuari final.

Especialistes en transcripció d'àudio

A Eikatrad disposem de personal i programes especialitzats en la transcripció de qualsevol tipus d’arxiu de vídeo i àudio.
També podem subtitular vídeos en els idiomes que necessitis, així com fer el doblatge en qualsevol idioma.

young-male-interpreter-working-on-laptop (1) (1)
Reprodueix vídeo

Eikatrad, la teva agència de traducció jurada a Barcelona

A Eikatrad, la teva agència de traducció jurada, tenim una àmplia experiència de més de 20 anys i comptem amb experts traductors jurats, traductors tècnics i intèrprets a tots els idiomes. Tots ells titulats i sempre nadius de l’idioma a què tradueixen.

Amb oficines a Barcelona i Sabadell, oferim els nostres serveis de traducció jurada i traducció tècnica a tot Espanya. Els nostres serveis i esforços estan pensats per a tu, perquè tinguis l’atenció i l’assistència que necessites. Comptem i col·laborem amb els millors traductors jurats d´Espanya, acreditats pel Ministeri d´Afers Exteriors i Cooperació (MAEC). No importa des d’on ens demanis un servei. Entreguem totes les nostres traduccions jurades a domicili.

Eikatrad ofereix tots els serveis de traducció a nivell nacional i internacional. El nostre compromís és unir la professionalitat i la qualitat lingüística, tant per a clients particulars com per a empreses.

Call Now Button