Traducció Jurada en Portuguès

Traductor oficial

Els Traductors d’Eikatrad estan degudament certificats i recolzats per algun organisme oficial?

Sí, en efecte, a Eikatrad tots els traductors estan correctament acreditats pel Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación (MAEC), que és l’organisme que dona la autenticitat necessària perquè la traducció jurada sigui vàlida a l’hora de presentar-la davant l’organisme oficial corresponent.

A Eikatrad som experts en Traducció jurada en portuguès

A Eikatrad som especialistes en la traducció jurada de portuguès referida a tot tipus de documents legals, tals com: informes, contractes, escriptures notarials, manuals tècnics, catàlegs, etc. 

Les nostres traduccions són exactes, ràpides, certificades i al millor preu...

Eikatrad és una empresa amb traductors d’alta gama, amb estil modern, pràctic i segur, degudament certificats, i ens centrem en oferir un servei amb una excel•lent atenció personalitzada, rapidesa en les nostres respostes i resultats, compromesos amb el valor que la nostra feina suposa per a nosaltres i per a cadascun dels nostres clients.

En les nostres traduccions jurades valorem i respectem el mercat per a oferir preus competitius, que ens permetin mantenir les nostres operacions de manera eficient i que el client quedi satisfet amb els diners que ha pagat per un servei de caràcter legal i eficient.

Las traduccions en portuguès, un dels idiomes més sol•licitats…

En l’àrea de les traduccions jurades, les traduccions en portuguès se sol•liciten amb molta freqüència ja que és un dels idiomes oficials que no només té un país, com Portugal, sinó que també el tenen Brasil i Angola, entre d’altres.

Per als documents que provenen de Brasil, és important tenir en compte que aquest país és un dels signants del Conveni de la Haia, per la qual cosa la postilla és indispensable, ja sigui per un organisme oficial en Brasil o pel seu consolat a Espanya, per desprès poder realitzar la traducció jurada.

Com contactar amb Eikatrad per a sollicitar pressupost

És molt fàcil! I els nostres clients tenen una gran quantitat de mitjans a través dels quals poden contactar amb nosaltres en cas de necessitar els nostres serveis. Els canals que tenim disponibles actualment són:

Per a sol·licitar pressupost o assessorament, simplement hauran de comunicar-se amb nosaltres i enviar-nos els documents que necessitin traduir, nosaltres valorem el material rebut, li enviem el corresponent pressupost, que ha de ser aprovat pel client, i lliurem la traducció jurada en el termini acordat.

A excellents preus, segures i certificades. Així són les nostres traduccions jurades.

Call Now Button