Traducció Jurada en Italià

Traductor oficial

A Eikatrad som un equip de professionals altament qualificats i degudament certificats pel Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (MAEC), el que ens recolza legal i professionalment per a realitzar traduccions jurades a qualsevol dels idiomes que el nostre client necessiti, i l’italià és un d’ells. Les nostres traduccions jurades tenen el caràcter legal que exigeix l’organisme davant del qual s’han de presentar els documents.

El nostre equip no només dona recolzament a la confiança als seus clients sota les certificacions legals exigides, sinó que també treballa d’acord amb alts estàndards de professionalitat, responsabilitat, agilitat, atenció personalitzada i a preus molt competitius, sempre enfocats al bon servei i a l’excel·lència en les nostres traduccions.

En general, quins són els documents que necessiten una traducció jurada a l’italià i viceversa? Són molts, però a continuació relacionem els més habituals:

SSón molts, però a continuació relacionem els més habituals:

Per què una traducció jurada i no una traducció corrent?

Quan els clients necessiten presentar alguna documentació davant de qualsevol ens oficial, i aquests documents es troben en un idioma diferent al del país de destí, els documents han d’estar recolzats per una traducció jurada certificada i avalada per professionals que garanteixin la validesa i la confiança del contingut de valor que té el document. És natural que cada país exigeixi els documents legals en el seu idioma oficial.

 Si al rebre els documents enviats pels clients, els revisem i determinem que no és necessària una traducció jurada, ho comuniquem amb total immediatesa i així evitem que el client pagui per un servei que no necessita. D’aquesta manera guanyem més, perquè guanyem confiança, la recomanació dels nostres clients i un client més en el futur.

El procediment per a obtenir una traducció jurada és el mateix a qualsevol ciutat d’Espanya? Sí, efectivament el procediment és igual quan ho sol•licites a qualsevol ciutat d’Espanya:

No ho pensis més i demana el teu pressupost ara!

Call Now Button