Agència de traducció jurada MAEC a Barcelona

portrait-of-programmers-working-in-development-PLVAGX2.jpg

Qui som

Eikatrad és una agència de traducció a Barcelona acreditada pel MAEC que ofereix serveis de traducció a tot Espanya. Va iniciar la seva activitat a l’any 2008 i compta amb un gran equip de traductors i intèrprets professionals altament qualificats. Després de treballar molt de manera independent, decidim unir els nostres anys d’experiència, els nostres coneixements i posar en marxa un projecte en comú per tal d’oferir uns serveis lingüístics professionals de qualitat, així va néixer la nostra empresa de traducció.

A Eikatrad ens encanta traduir i sobretot ens encanta la feina ben feta, per això posem tota la nostra experiència i passió en cada projecte. Per nosaltres el més important és que cada traducció estigui perfecta i totalment adaptada a l’idioma i al país on va destinada.

Comptem amb col·laboradors a tot el món, rigorosament seleccionats per a cada tipus de traducció.

La nostra empresa de traducció jurada compta amb traductors comercials, tècnics i traductors jurats (acreditats pel Ministeri d’Afers Exteriors de Cooperació MAEC). Al nostre equip també s’hi han unit els millors intèrprets, editors audiovisuals i dissenyadors gràfics. Som un gran grup de professionals units per la nostra gran passió, els idiomes i la traducció.

portrait-of-adult-serious-male-company-director-sitting-in-comfortable-office-checking-company-profits-on-laptop (1)
Descobriu tots els serveis de la nostra agència de traducció jurada MAEC a Barcelona i confieu les necessitats de comunicació de la vostra empresa als millors professionals.
corporate-business-team-and-manager-in-a-meeting-TKSG7LW.jpg
fbb.png

Traduccions comercials, tècniques i jurades

filb.png

Interpretacions consecutives i simultànies

noteb.png

Correcció, revisió i transcripció

fbb.png

Puntualitat als terminis de lliurament

filb.png

Serietat i compromís de confidencialitat

noteb.png

Tarifes competitives

Call Now Button